Just be yourself.


- Just be yourself, because people is not suppose to like you for who you try to be. They suppose to like you for who you are.

I know to much.


Bild från idrotten igår i skolan, Nathalie i bakgrunden :) Pussss..!

Stop think you are the best.. We are all best to be ourselves.

Godmorgon alla! Vaknade i för sig för 2 timmar sen, men det finns ju folk som inte gör de xd I alla fall, Rolle är och köper något som jag inte får veta -.- & just nu är jag ensam hemma. Tänkte bara snabbt uppdatera er hur mitt påsklov kommer se ut ;)
Måndag; Då åker jag till malmö & shoppar med min mamma, blir väll converse,skinnjacka shorts & någon tröja.
Tisdag; Sticker jag till tandläkaren & sen någon kompis eller så.
Onsdag; Kommer Jenni till trelle och då sticker väll vi & käkar nånstans, sen sover hon kanske över hos mig (:
Torsdag; Hon åker hem & jag packar till fredag.
Fredag; Tar bussen till malmö igen och sticker till stan med brosans tjej och sen sover jag hos dem i deras lägenhet.
Lördag; Sticker hem till trelleborg, sen på kvällen kommer min barndoms kompis till oss med henne familj och äter middag.
Söndag: Sticker till pappa kanske, eller bara tar det lugnt.
Måndag; Gör något med mamma kanske.

JA, det var mitt påsklov ;) Mer uppdatering snart! puss.

I'd like to be everything you want .

 Ibland behöver man inte anstränga sig för att va söt. Inte ens i verkligheten, jag bara älskar mina ögon. ( syns inte så bra på bilden ) Jag i mitteln föresten.

I'm gonna live my life.

Lyssnar på live my live - far east movement ft. justin bieber. Ha en bra freda! Bilder kommer snart, puss på er! <3
Vi tjejer borde inte gå efter killar med magrutor.. det finns snyggare killar med något att ta i. Samma som att killar ska ha tjejer med kurvor för bara hundar faller för ben? Låter rätt vettigt, ;) tur för mig då (a' Men ett tag sen jag hade mitt senaste ''förhållande'' som varade typ i 1 vecka eller något.. Haha, så kass man är :( Dags & ragga kanske? ;) ahahahahahah, vi hörs imorgon kanske, ska passa min söta kusin. Ha de bäst, puss på er ! <3 


30 minuter kvar..

30 minuter kvar till vårt påsklov startar, hela 30 minuter. + vi har ingen lärare i klassrummet. Vi sitter här alla coolingar och chillar ! Sååå jäkla nice det är ! <3 Vi hörs ikväll, ska överföra bilder till bloggen. puuusss.

Feestt hos rikkyyy'

Heyy funderar på att ha fest efter påsklovet. Killar & tjejer kommer. Men vet inte riktigt.. men kan ni ge tips på vad man kan göra på en fest & vad man ska käka? Vad ska man ha för godis & dricka? Skriv på med era ideér! :D
puss..


Chill i grupprum i skolan (:

Hej, sitter i skolan med kompisarna i grupprummet och chillar. Vi ska snart käka och börjar bli hungrig som fan . Men ska börja käka lite mindre för att vill krympa mig lite.. hahahahahahahah ! :D vi hörs efter skolan ! puss & kram sötisar.

Svar:

Sandra om Frågestund. ^^:
Vad är ditt roligaste minne ?
Vad lyssnar du på för musik?
& vilken är din bästa bild du tagit ? ( lägg upp bild )

Svar:  1, jadu.. när jag vilma,nathalie & jasmine var hemma hos mig och dansade som galningar till grenade med bruno mars & berättade alla våra hemligheter för varandra. :)
2, Jag lyssnar på de mesta, men typ allt som e inne. som one direction , rihanna, bruno mars, & svenska artister som varit med i melo och typ wiz kalifa osv. 
3, kommer i nästa inlägg.
   
Sandra. om Frågestund. ^^:
Hej ! jag har 2 frågor till dig:
- Vad brukar du göra på fritiden?
och:
- kan du inte lägga upp fler bilder?

svar; 1, Efter skolan gör jag mest läxor eller är med kompisar. På lov och så åker jag & min familj ibland iväg på semester eller utflykter , eller annars sover över med kompisar eller är hemma och chillar. Annars fotar jag ...
2, jo det kan jag väll. Men jag brukar inte ha så mycke tid. Men du kan ju kolla imorgon för då kommer bilder från gårdagen.

Frågestund. ^^

Nu är det dags för frågestund. Ni får fråga vad ni vill, och ni kommer få svar så fort som möjligt. Men inga för privata frågor, för dom tas bort direkt. Varsegoda och börja kommentera ;)

- där jag shoppar.





Mina favorit affärer här alltså.  Tack för att ni läser min blogg ! :)


Ginatricots nyheter!


Dessa jeansen tycker jag om, men dom finns inte i min storlek i trelleborg. Så ska åka in till malmö och köpa dom snart. :)
dessa har jag också fastnat för ! ;)

 Även en snygg topp från gina som man kan matcha med jeansen. Ja varför inte? Ser ut som att jag har massor med saker att handla i malmö ser ja ! (; <3


Dagens schema ;)

Godmorgon, vaknade för ett tag sen och har redan hunnit käka frukost. Blev min egna favorit: Grekiskt lantbröd med goda ost, skivade pärltomater och aromat krydda på det. Och ett glas lime&blåbärs blandsaft från kiviks musteri. En morgon klassiker om ni frågar mig. Idag ska jag in på Willys och handla lite småsaker till festen ikväll, sen ska jag hem och duscha , sen kommer Rolles ( min ''pappa'' ) dotter hit och sminkar mig innan festen. Bild på sminkningen ska ni också få! Sen blir de presenter och mycket annat gott! Middagen blir Taco som jag älskar, och sedan till efterätt blir det min favorit halonsufflé ;) hur bättre kan de blir egentligen? Ska snart sticka iväg , så bloggar mer innan jag sticker in i duschen och fixar mig. Pusshej !

Morgon bilder en vanlig dag :)



Heyy :)

Sitter med vilma i skolan och snackar lite. Bloggar mer ikväll för vi ska in på lektion. ;)
pusspuss!

Månadens måste ha ! ;)

Blivit väldigt fäst vid converse, och dom nya shortsen på ginatricot. :) Något jag ska köpa snart!


Nu när jag är rik.. så tänkte jag shoppa loss, men sparar ändå lite till palmfestivalen. För har ju ändå fått en dag på stan i present utav mamma.
Puss på er!

Heeeyyyyyyy.

Tjenare alla sötisar, sitter hos olivia. Vi skulle egentligen kolla på vampire daries på wiismo. men dom hade inte öppet nu :( faaan också, men jaja skiit samma. nu ska vi typ hitta på något innan jag sticker vid kvart i 5. så hinner inte snacka mer nu, så vi hörs. puss på er !

14 år idag ! :D

Hej, vaknade på morgonen och fick 2 par björnborg trosor. Sen sa mamma att vi skulle åka till entré i malmö och shoppa för en summa + fika. Blev jätteglad! Senare idag kommer min syrra och gudmor till mig och ger mig presenter. Fett nice, sen påå lördag kommer alla andra till mig och ger mig presenter ;) Fett nice, men nu börjar snart min lektion. vi hörs puss. Gammal bild, men hittade ingen på mobilen. Vi hörs!

Mitt kalas med pappa och farmor :)


Hoppas ni har haft en trevlig söndag, för det har jag haft ! Det kan ni ju se på bilderna ;) Imorgon fyller jag 14. Så detta blir mitt sista inlägg som 13-åring. Ha de gött allihopa, så hörs vi imorgon ! pusspuss!

Vår blommor §


Fotade dessa i trädgården nyss, en riktigt mysig vår närmar sig. Det syns redan nu ;) <3

Monark cykeln :)


den ända som behövs göra är att höja den lite ;)

Monark cykel ! ;)

Hej allihopa, idag kom jag till min pappa och chillade. Vet ni vad jag fick i födelsedagspresent av honom?
- en alldeles egen cykel! riktigt fin är den, omg asså! hehe. vill ni se den?  kommer i nästa inlägg.

Fredagsmys !

Hej , just nu tänkte jag va riktigt aktiv hela kvällen på fb :)  Ska skypa med kompisar och försöka ta några bra bilder. Imorgon ska jag träna, sen ska jag nog va med nok,hanna & kanske jasse.. vi ska fota och lite sånt ! kommer bli gött, men nu är de såhär.. att jag orkar liksom inte va så aktiv på bloggen mer. När jag kommer hem från skolan vill jag liksom inte tänka : ''shit jag måste blogga och fota vad jag ska käka till melis!'' eller '' omg, måste kolla om någon skrivit på fejjan ! '' . när jag kommer hem ska de va : '' nu ska jag göra läxorna, och sen käka något och kanske va med kompis '' . I allafall nu ska jag kolla runt lite på datan. Så vi hörs .. puss puss !

Tv & fb is the shit.

kollar på tv, och bloggar. ikväll ska jag käka med pappa sen hem , och imorgon ska jag chilla med kompisarna efter skolan på macdonalds. sen ska dom följa mig hem o sen sticker dom. så vi hörs ! pusspuss!

Skolan idag, igen.

tjena, sitter i mediateket och kollar runt lite. men kan inte blogga mer nu, för ska göra en annan sak. så vi hörs ikväll då. pusspuss!

Hejsan.

dålig update i know that, men mycke i skolan och just nu njuter jag av mys med vännerna. ha de gött så länge. puss på er !!
ingen bloggning fråns ikväll. sorry, men de är sanningen. Hejsvejs.

HELG MED MYS!

Heyy , sorry för inte ha bloggat på ett tag.. fullt upp i skolan & varit ett bråk mellan mig och mina bästisar. Men allt löste sig, och har pluggat ganska mycke. Har helt enkelt inte haft tid alls med bloggandet eller facebook helt enkelt.. men idag var jag i alla fall och shoppade kläder i massor ! Nya jeans, 2 t-shirts, 2 schalar, en bh & en trosa, en kort topp, och en riktigt snygg kofta. Sen stack vi och käkade & handla godis! MYSS! ska dra, pusspuss.

Smidiga jag.

Hejj bloggen! Sitter hos syrran , hon har kalas nu. Ska käka hemmagjord pizza och kanske tårta efter det. Kanska chill söndag förutom att jag hade kundvagns race på maxi och fick köttsår på knäna.. Sååå typiskt mig!:(
Ajah, nu ska jag va social ! Pusspuss

It's just a question of time, that's all.




Take it or leave it.

Tjena, fredag idag & det var helt okej lektioner hela dagen, det var inte alls drygt & tråkigt. Vi hade superkul hela dagen faktiskt ! På matten så snackade jag nathali , abbe & benne om lite saker.. och på engelskan snackade jag nathalie och vilma ;) Sen på No;n snackade jag kevin, nathalie och elin lite. Så ja, hade typ snackat med alla idag :P
Men nu ska jag inte sitta vid datan mer ikväll, pallar liksom inte va en sån data-nörd.. Ska hjälpa mamma och fixa maten & sen ska jag glo filmer, och käka GODIS! :D hehe, vi höres puss på er alla ! :*

Vilma          jag             nathali    :) <3


Allmänt.

Hejsan bloggen! Just läst ut boken , kollat lite på film & käkat. Så nu när jag hade tid för bloggningen tänkte jag bjuda på lite nytagna bilder ;) Måste ju börja blogga minst något inlägg om dagen, annars läser ju ingen bloggen? Insåg de idag, dom 2 inläggen ni fick idag var mobilinlägg. Ska försöka blogga lite i skolan också, men tyvärr blir de inga bilder från mobilen. Kan inte lägga ut dom, för segt internet på skolan -.- Ajah, nu ska de blir lite hemma myyys med mamma och en varm kopp te. Tänkte hoppa i min onepiece och mysa till det framför tvn. Fredag imorgon & tänkte locka mitt hår med locktången, mamma fixar de. Fördel med frisör till mamma asså ^^ puss på er alla söta!
För vet ni vad?
- blivit kär i en ny kille nu, hehe :$


mirror on the wall, here we are again.

Fortfarande so-lektion och har avslutat mitt prov nu. Lyssnar på mirror Med lil wayne & bruno mars. Är i grupprummet med jasse. Vi käkar snart, Så vi hörs! Pusspuss!

turn me on baby ! ;)

Tjaa allesammans! I skolan med ett feak prov.. -.- Lyssnar på take care with rihanna o drake! Faktiskt bra låt! Umgås med mina fina tjej jasmine! Snart käkar vi, tur de;) Fett hungrig! Vi hörs kanSke senare. Efter skolan ska jag läsa en fett bra bok, "Syskon kärlek." med Katarina von bredow. Rekomenderar alla hennes böcker om man gillar romantik böcker;) Ajah, vi hörs kanske! Pusspuss- tjejen med still.<3

RSS 2.0