melodifestivalen för äkta svennar !

sitter och lyssnar på meldofestivalen med vilma medans vi gör läxorna :) Sen ska jag och pappa köra till sibylla och käka lite food ! (y) Blir ganska chill imorgon, litet prov som man får leta upp svaren till & kanske engelska provet som jag missade & sen ska jag göra en processkrivning i No. thats all, pusspuss!


Heyyy.

sitter i skolan nu och chillar, bloggar mer ikväll. har varit på semester i veckan, så vi hörs! pusspuss.

Färdig ;)



Hej bloggen ! På topp idag, ska snart gå ner till nokis och umgås lite med henne kommer säkert någon bild senare. Ska ha på mina fina blåa converse idag, och som vanligt tjock vinterjacka -.-  Nä nu får de va nog! Jag vill ha vår, inget jävla snö här inte! hehe, men ja bloggar kanske lite ikväll när jag packar till imorgon ! vi höres homies! ;)

Dagens outfit! :

Redo.

Hej, idag har jag hunnit med mycket faktiskt! Vaknade imorse och var frisk så stack & tränade, sen åkte jag hem och käkade frukost och duschade. Sen har jag mest suttit i soffan och lyssnat på musik, ikväll blir de Melodifestivalen och godis framför tvn med familjen. Imorgon blir de kanske ut och träffa folket, men annars är helgen mest chill. Sticker till dalarna på tisdag & kommer hem på lördag. Så blir ingen uppdatering då, nu ska jag lägga in lite bilder på datan och sen ska jag gå ut och hjälpa mamma i köket. Som sagt, en helt vanlig lördag! :) Vi hörs, pusss.

Dagens outfit,
svarta leggings - ginatricoot.
Blått linne- Veromoda.
Vit tröja - MQ
Underkläder - lindex & gina :)

FRISK!

Hej, igår kväll blev jag magförgiftad av ett par fkn varma räkor -.- Så ni kan ju gissa vilken smärta man haft hela natten & de där man aldrig vill ska hända.. anyway, Mamma är på jobbet och klipper sin sista kund nu. Hon slutar snart och då ska jag & hon ta en fika. Har bara druckit hela morgonen, jo jag åt en liten yoghurt.. men det var ju inte mättande precis. Nu ska jag gå & hålla min katt sällskap .. tydligen mår han bättre av de. ´+ jag måste komma igång lite, så tänkte få ett sånt dampryck så jag blev pigg (a' sånt är jag ju proffs på. så vi hörs, pussss!

And I know you pain, and I forgive you cause we soldiers. §


Hej alla sötnosar, sitter hos pappa och bloggar och lyssnar på David lingrens bidgrad i melodifestivalen! :) Älskar han och ulrik munthers låtar, ajah, nu ska jag lyssna färdigt och sen ska jag åka hem till mamma och baka bröd :) imorgon är de fredag och då ska man platta håret, ha lite snygga kläder och ha riktigt fint smink på mig. så vi hörs imorgon! puss puss

Fixat frillan.

Hej, har kört lite ny still på mitt hår. Innan hade jag alltid klämma i håret, men istället plattar jag luggen så det ser bättre ut :) men nu ska jag  ut och äta med pappa. så vi hörs, puss ! :D

Soft :)

Hej, vaknade 8 idag och det känns ganska chill (: Vi börjar 1 idag, så har ingen panik. Klockan är snart 10 och om 2,5 timme sticker jag till skolan. Vi har liksom en 2 timmars lektion idag.. med 10 min paus o sen inget mer. det kallar jag plågeri :( hahah, nu ska jag platta håret och sen ska jag sminka mig lite. Ikväll ska jag och pappa ut och äta en försenad alla hjärtans dag middag. Förmodligen sushi, harmony mat eller cassablanca (y' Allt är ju gott, så de spelar ingen roll för mig. Sen innan skolan ska jag möta upp nathalie som vanligt och sen börjar den här jävla tråkiga lektionen.
igår såg vi en teater på kvällen med skolan, den var riktigt jävla bra! Ung utan pung heter gruppen som spelade den :) hahaha, fyfan som vi skratta ! :)

pusspuss.

Någon som kan bra låtar?

behöver lite låtar som jag kan ladda ner på min mobil, så kommentera om ni vet några :D
puss puss

Chillar hos nok.

Ända bra bild nok hade på sin data :) Vi ska sminka oss nu , har nyss plattat håret :) <3 Ska ändå bli ganska kul att gå ditt, liksom alla ska typ va fina när dom går ditt och sånt (: vi ska sen en teater som handlar om kränkningar på facebook, bilddagboken, på sms osv. ändå rätt bra att vi elever få se den, så vi förstår allvaret. Imorgon börjar vi 1, så det är nice :)
puss puss.

why is everything happened to me?

okej, börjar snart bryta ihop! .. min kompis mår skit & vi snackar inte som förr. allihopa är inte som förr! Vafan är de här? :( riktigt less på allting nu, mår jätte dåligt och vill inte alls till skolan imorgon.
De är alla hjärtans fkn dag. och jag vill inte gå till skolan, vill va hemma där allting är normalt! Denna veckan är riktigt seg! orkar inte med de, pallar seriöst inte mer. tårarna rinner snart , allt är skit. PERFEKT asså!

- gud vad kasst de är , :( riktigt kaasssttt!

Ser du stjärnan i de blå? Den lyser för oss 2.


Snart stänger jag av datorn och går & är lite social med familjen, jenni håller på att fixa min blogg. Så ni ser väll ngn förändring i veckan! nu tänkte jag först bara checka fb lite. PUSS PÅ ER.

Tro inte för mycket för att jag ler mot dig, jag är uppfostrad så.



Bio i malmö stad.

Hej, idag drar jag till malmö och kollar bio. Sen blir de kolla runt i alla affärer och kanske fika. Sen hem och ta de lugnt, och försöka se positivt att de är skola imorgon. x) puss !


biljetter bokade till ; en gång i phuket :)

cheeeyynaaareee ' nyss kommit hem från pappa där jag och vilma kollade film. Jag vet inte hur mycket vi skrattade.. men de va sjukligt mycket i alla fall. Vi hade bakat muffins, skit gott ! (y' ^^ . Var i stan imorse efter jag tränat, handlade tröja, bh&trosor och en tidning! Fina köp de blev asså ;) heheh, nu ska jag snart äta någon förrätt som mamma fixat , sen blir de middag och melodifestivalen. Senare ikväll blir de scooby doo.. :) Ha de gött , för de ska jag! ;) puss puss !

Dagens fynd,
Tröja- ginatricoot 199 kr
BH - ginatricoot 99 kr
Trosor - ginatricoot 39 kr
tidning - ginatricoot 29 kr
Galgen fick jag grattis på ginatricoot :)


Header bilder :)








whenever, wherever!


Faarliiiig cheeyyy..


& nej! jag har inte fått en iphone. Det är min kompis som jag ibland för sno & fota med (y' Men vi får se om jag får en iphone innan 2012's slut :D


Titta dig själv i speglen innan du säger något :)

Tjenare, dagen har gått mega snabbt, har faktiskt skrattat bort hela dagen känns de som. Fick en snöboll på mig från cp emir.. och sen bombade jag nok&natte lite också (A) Men hon hotade mig med mulning imorgon så får väll va bered på de :P
just nu kollar jag tv, sen ska jag käka med pappa och hem och sen handla med mamma. Faktiskt skönt att de är fredag imorgon! Vill verkligen ha helg nu, mysa med familjen och kolla på massor med filmer till sent på kvällen :) HEHE.

My friends is something big for me. :)


är sugen på att lika in min header&design..

hej, vill ha min header&design på plats nu.. men är ju så okunskaplig så jag kan inte de... borde gå på datakurs eller något i den stillen.. haha , puss puss.



Säng&skrivbord i rummet.. CHECK.

Hej, nu är mitt rum hos pappa klart så att man kan sova där. Riktigt stolt över mig själv faktiskt, på onsdag ska vilma och brian komma och hjälpa mig med det sista. Sen är allt klart för helgen! Fett nice. Idag hjälpte ju mina vänner bästisar nathalie & jasmine mig att bli färdig med nästan allt. Tack för hjälpen sötisar!

Gjort en header alldeles själv faktiskt, vad tycker ni? ska jag ha den här på min blogg med en grå design?

 kan man ha denna till design? :) Hittade den på google, sjuuukt snygg! ;o

pusspuss, en kär&glad cheeyy.

Nybakade muffins ^^




Nu ska man fika lite med pappa i ett nystädat hus! ^^ Ha en trevlig söndag allihopa, nu bloggar inte jag mer för idag! :)

En till som räddade melodifestivalen och kom till final! :D


Äntligen någon som räddade melodifestivalen :)


Rubrik??

Hej, nyss städat min pappas 2 vånings hus och dammat allt + dammsugat. Riktigt nöjd, vi ska snart köra och handla och köpa lite saker till bakningen i eftermiddag. Vi ska baka jumbomuffins, I said it ;) btw, ikväll blir de myyys med familjen och lite bilder kanske jag också bjuder på. Nästa helg ska jag fixa i mitt nya rum hos pappa, vi ska sätta in soffa,säng,tv+dvd och skrivbord. + kanske tapetsera, men de är inte säkert. Vi ska handla nya gardiner till mina 4 stora fönster! Även lite fina dekorationer, förmodligen blir de ikea shopping i helgen. Ska vi skit kul, eftersom jag tänkte ha massor med övernattningar efter detta :) Förmodligen nejv och jenni som blir dom första att inviga mitt super fina rum! Ska bli jävligt nice med ett större rum! Ska dra och handla nu, så vi hörs ikväll om inte innan :) Puss på er!


Seriöst sverige ?

Börjar bli riktigt sur på svenska folket.. Torsten flink och revulotionsbandet med jag reser mig igen ?!?!
Han var riktigt läskig på scenen Och sjöng jävligt dåligt.. Omg assÅ, vem röstar på doom ?!
Riktigt sur, dom ända som var bra va loreen och dead by april ❤❤❤
Loreen är i final med dead by april! Sååå nice ❤

Dingidingi-dindindin här glider kingen in!

Tjenare , kollar på melodifestivalen ;) nyss set sean banan låten och den var helt okej.
Men är inte något för lugna låtar .. Måste va lite fart i låtarna !:)
Vi hörs imorgon , puss puss!

I LOVE VERO MODA ;'O

tjenaretjenare! var på mobilia i malmö för en timme sen och hittade världens finaste kläder!
Först ett par jeans som var slitna som var SUPER SNYGGA! Sen en skit snygg färgglad skjorta, en vit stickad tröja och ett par skit fina tröjor! Sen på gina ett par skit snygga ljusa byxor, och lite tröjor :) Varför ska vår kläderna komma nu?? Jag vill ju ha på mig allt nuuu :(((


vill du kaxa dig mot mig? Skriv upp dig på listan jag aldrig kollar.

Hej! det gick skit snabbt idag i skolan.. sjukt nice. Men NO;n var hemsk, alla killar var helt jävla omogna :S
får sån jävla damp ibland på hur killar better sig när dom är 13 år / 14 år ?! såna dagisbarn, jag svär!
morrr -.- hahaha, nu ska jag handla mat med pappa och sen ut och äta sushi sen hem till mamma och käka godis& kolla film. PUSS :D

JAG KÄNNER MIG FIN.



Så kan de gå när erika blir galet beroende av sin system kamera & picnik :)

I don't want u in my life..

Godkväll ;) Ja, idag fick man se sin <3bby 3 gånger. Han var riktigt snygg! OHMYGOSH så hett han blir för varje dag som går. Vilma ställde mig en fråga; hur känner du dig när du är kär?
ja.. typ;
jag vill va nära personen hela tiden,
blir alldeles varm när hans blick möter min,
när jag ser han vill jag inte att han ska gå iväg igen,
jag kan inte sluta tänka på hur underbar han är,
och hur jag så gärna skulle vilja bli hans!
<3


ursäkta om jag blivit lite kärlekspoet ;) Ska nog inte låta er lida för de. Bloggen kommer i fortsättningen handla om dagarna, bilder & minnen med vänner :) Något annat ni vill läsa? Kommentera då.


Give me something more to do?

Heyy, hemma nu och käkat. En enkel kvällsmat som alla kan äta.
Kesella med smak av hallon, och en vanligt grovt bröd.
Men jaag och mamma bakade ju ett frukt&nöt bröd idag som är supergott och nyttigt! Tyvärr är kameran urladdad så blev ingen bild, men kommer fler imorgon. Ska fota extra mycket imorgon :)
tänkte blogga något inlägg till innan jag fixar mig & kollar tv innan jag ska sova.
pusspuss!

Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder. §

hejsan! skolan idag var helt okej, mest för att man fick se min sötnos! :) <3 Sen hade vi en jävligt tråkig redovisning som vara i 2 timmar -.- Efter skolan tittade man först på sin sötnos som ''brottades'' med en tjej och samtidigt titta på meee :D Men de va synd om hon, för han höll på att krama ihjäl henne xd Men ändå gulligt, <3
Sen gick jag& vilma iväg till min pappa och nu sitter vi här som riktiga nolifer, men nu ska vi fixa mitt nya rum.
pusspuss!

sorry..

Har inte bloggar på ett tag. Men ska äta snart så bloggar mer efter skolan. Puss<3

RSS 2.0